پادکست خطاهای شناختی
در پادکست خطاهای شناختی (cognitive biases) – زیر مجموعه افسردگی، خشم، کمالگرایی و اهمالکاری
در پادکست خطاهای شناختی (cognitive biases) – زیر مجموعه افسردگی، خشم، کمالگرایی و اهمالکاری
پادکست خطاهای شناختی
پادکست تغییر الگوی جزم اندیشی یا تغییر الگوی خطاهای شناختی، در درمان خشم و در درمان اضطراب بسیار موثر است. افرادی که دچار موقعیت های اجتناب از جمع می شوند، حتما نیازمند به گوش دادن به این پادکست هستند. هدف از این پادکست ها در گروه مشاورین کلید این است که همه در کنار هم مجموعه ای از مدل های درمان را به مراجعین عزیز انتقال دهیم و آنها نیز این آموزش ها را دریافت کنند.
پادکست خطاهای شناختی
خطای شناختی فقط برای درمان افسردگی نیست. بلکه برای اضطراب، مدیریت خشم، کمال گرایی، و اهمال کاری نیز به کار می رود. به خطای شایع شماره ی سوم یا همان تعمیم افراطی می پردازیم. در این الگوی فکری، بر اساس یک واقعه یا بخشی از شواهد، دست به نتیجه گیری کلی می زنیم. و با یک اشتباه مختصر همه چیز را تمام شده می بینیم.
پادکست خطاهای شناختی
نادیده انگاری: شما به جزییات منفی توجه می کنید و تمام جنبه های مثبت یک موقعیت را نادیده می گیرید. تفکر دو قطبی: همه ی پدیده ها یا سیاهند یا سفید، یا خوبند و یا بد. در تفکر شما هیچ جایی برای متعادل اندیشی وجود ندارد. تعمیم افراطی: بر اساس بخشی از وقایع به یک نتیجه گیری کلی می رسید. در فراوانی مشکلات اغراق می کنیدو به سمت برچسب های منفی می روید. فاجعه سازی: منتظر وقایع فاجعه بار هستید و حتی آن وقایع را در ذهن خود تجسم می کنید.
پادکست خطاهای شناختی
بحث خطاهای شناختی بسیار مهم است. متعادل اندیشی یا جایگزینی اندیشه: در برابر هر الگوی خطای شناختی یک نوع متعادل اندیشی یا جایگزینی اندیشه وجود دارد که ما آن را ارائه می دهیم. در این پادکست توصیه می شود که از یک فرد آگاه و یاری دهنده استفاده کنید که بتوانید با او در این زمینه پیش بروید و این وضعیت را اصلاح کنید.
پادکست خطاهای شناختی
رویاوریی با خطاهای شناختی و ثبت افکار: این مرحله یکی از مهم ترین مراحلی است که به آن نیازمندیم. برای ثبت افکار و یادداشت کردن آنها در دفتر ۵ ستون را اختصاص می دهیم. و یک ستون اضافی نیز خواهیم داشت که در ادامه توضیح می دهیم. در ستون اول که ستون موقعیت است می نویسیم که کجا، کی، و با چه کسی چه اتفاقی افتاد. در ستون دوم ستون احساس ها، احساس خود را در قالب یک کلمه می نویسیم. و ….