روانشناس افسردگی آنلاین
اغلب مردم به محض احساس اندوه و بی حوصلگی و یا بعد از قرار گرفتن در یک موقعیت پر تنش و تجربه ی اضطراب، اولین احتمالی که در مورد وضعیت خود به ذهنشان می رسد دچار شدن به افسردگی است. اما واقعیت این است که هر بی حوصلگی و اضطرابی به معنای دچار شدن به افسردگی نیست. برای تشخیص درست افسردگی به دکتر متخصص در این زمینه نیاز است. گاه بیمارانی هستند که معتقدند فقط باید با استفاده از دارو اختلال خود را کنترل کنند و به هیچ وجه حاضر به تغییر شرایط و افکار خود نیستند. برای این دسته از افراد تغییر کاری دشوار و پیچیده است زیرا نیاز است تا برای بهتر شدن و تغییرات مثبت یک سری از باورهای خود را رها کرده و باور جدیدی را بپذیرند. اما این افراد باید یاد بگیرند که گاه حل مشکلات روحی آنها به دارو نیاز ندارد و باید با شیوه های دیگری به درمان خود بپردازند. امروزه با وجود راه های ارتباطی بسیار حاصل از پیشرفت تکنولوژی می توان از جلسات روانشناسی به صورت حضوری و یا آنلاین بهره برد. روانشناس افسردگی آنلاین می تواند کمک موثری به درمان افراد افسرده ارائه دهد.
باید به این نکته توجه کرد که گاه وقتی فردی دچار افسردگی می شود، علاوه برمشاوره ی فردی برای او و استفاده ی احتمالی از دارو، افراد خانواده ی او نیز نیاز به مشاوره دارند. در واقع گاه به یک مشاوره ی گروهی یا خانواگی نیز نیاز است؛ زیرا برای بهبودی فرد نیاز به بهبود شرایط محیط است. یک محیط نا آرام و پر تنش روند بهبودی را بسیار کند می کند و حتی در بعضی موارد غیرممکن می سازد. همیشه تشخیص به موقع و درست باعث می شود درمان افسردگی با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد. هدف گروه ما نیز در راستای همین امر است تا برای درمان افسردگی بهترین راه را انتخاب نموده و با ارائه ی خدمات روانشناس افسردگی آنلاین در خدمت شما باشیم. روانشناسان ما در درمان افسردگی سعی دارند تا با به کار بستن جدید ترین راهکارهای روز دنیا برای درمان افسردگی اقدام نمایند.
اختلال افسردگی
دریافت مشاوره ی افسردگی یکی از راههای موثر برای درمان افسردگی است که امروزه می تواند هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین برگزار شود. برای درمان اختلال افسردگی با استفاده از تکنیک ها و روش های علمی به افراد کمک می شود تا از این بیماری رهایی یابند. افسردگی یک حالت روحی است که باعث می شود فرد مبتلا در درون خود احساس غم، نا امیدی و یا از دست دادن حس علاقه و اشتیاق به چیزهایی که پیش از این برایش لذت بخش بوده اند داشته باشد. تا به امروز به طور قطعی دلایل اصلی بروز این مشکل در افراد روشن نشده است؛ اما افسردگی می تواند ریشه در مشکلات شخصی فرد و یا در وراثت داشته باشد. افسردگی تاثیرات منفی و گسترده ای بر زندگی فردی و اجتماعی افراد می گذارد و بنابراین افراد افسرده باید برای دریافت مشاوره ی افسردگی به منظور درمان خود به روانشناسان مراجعه کنند. روانشناس افسردگی آنلاین نیز یکی از راه های مراجعه به روانشناسان برای درمان این اختلال می باشد.

تاثیرات افسردگی
افسردگی چه از نظر جسمی و چه از نظر روحی تاثیرات مخربی بر روی افراد می گذارد و باعث ایجاد تغییراتی بر جنبه های احساسی، شناختی، رفتاری و فیزیکی می گردد. مشکلاتی که افسردگی به همراه دارد می تواند از قبیل بی علاقگی به کارها، عدم لذت بردن از زندگی، کاهش میل جنسی، حس ناامیدی و عدم اعتماد به آینده، بی انگیزه شدن، پوچ گرایی و غمگینی،احساس بیهودگی و تهی بودن، ناامیدی، افکار بدبینانه، فکر به خودکشی یا طرح نقشه برای خودکشی که دلیل آن حس ناتوانی یا بی ارزشی باشد. همچنین علایم دیگری همچون ناتوانی در تمرکز و ضعف در تصمیم گیری از اثرات هیجانی و شناختی افسردگی است که به سراغ افراد می آید. برخی مشکلات رفتاری حاصل از افسردگی نظیر آرام صحبت کردن و آرام راه رفتن، حس خستگی مفرط و همیشگی، کم تحرکی روانی حرکتی و گاهی نیز پرتحرکی روانی حرکتی می باشند. شلختگی و اهمیت ندادن به بهداشت و نظافت از مواردی است که فرد افسرده به آن دچار می شود. گروهی تصور می کنند که افسردگی تنها بر روح و روان افراد اثر می گذارد اما افسردگی می تواند باعث بروز مشکلات جسمی همچون اضافه شدن یا کاهش وزن، بی خوابی یا خواب زیاد، یبوست، ایجاد اختلال و بی نظمی در سیکل ماهیانه ی خانم ها، افزایش زمان سیکل یا عدم بروز آن، کاهش میل جنسی یا از دست دادن علاقه در فرد بیمار گردد.
دلایل مراجعه به روانشناس افسردگی آنلاین
در اینجا مواردی ذکر می شود که می توانند از نشانه های ابتلا به افسردگی در افراد باشد. در صورت داشتن این علائم پیشنهاد می شود هرچه زودتر برای دریافت یک مشاوره ی افسردگی به یک روانشناس مراجعه کنید :
- افرادی که دچار افسردگی هستند حالات روحی غمگین و افسرده ای دارند و به گریه کردن تمایل زیادی دارند. این افراد که به طور مداوم از محیط و اطرافیان خود شکایت دارند، به طور جدی به مشاوره نیاز دارند.
- افراد افسرده کارهای مهم و روزمره ی خود را به تعویق می اندازند.
- کسانی که به افسردگی دچار هستند منزوی هستند و از دیگران کناره گیری می کنند.
- این افراد همیشه در نگاه به گذشته ی خود احساس شکست می کنند و نسبت به آینده بدبین هستند.
- همواره در درون خود احساس گناه می کنند؛ همواره خود را به خاطر اشتباهات گذشته ی خود سرزنش می نمایند.
- این افراد به دلیل مشکلات هورمونی حاصل از افسردگی، اشتهای خود را از دست می دهند و دچار کاهش وزن جدی می شوند.
- افراد افسرده در مواجه با کوچکترین تحریک ها و تکانه ها، پرخاشگری و برانگیختگی شدید نشان می دهند.
شناخت افسردگی
بهتر است افراد مبتلا به افسردگی تا حد امکان درباره ی افسردگی خود یاد بگیرند. گاه افسردگی فردی به دلیل شرایط جسمی و بیماری های اوست. در این موارد باید ابتدا مشکلات جسمی درمان شوند. شدت افسردگی نیز در افراد مختلف متفاوت است. هرچه شدت افسردگی بیشتر باشد راه های درمان افسردگی نیز باید قوی تر باشند. پیدا کردن یک روش صحیح درمان پس از شناخت درست افسردگی صورت می گیرد. فردی که به دنبال درمان افسردگی خود است گاه ممکن است برای پیدا کردن مشاور و رونشناس مناسب وقت زیادی را صرف کند. روانشناس افسردگی آنلاین از درمان های مختلف همچون ورزش، تغییر سبک زندگی، مشاوره و تحلیل مشکلات، و نیز دارو استفاده می کند. اما اگر می خواهید از یک دارو در درمان افسردگی خود استفاده کند باید توجه داشته باشید که دارو هنگامی بهترین اثر را خواهد داشت که تغییرات در سبک زندگی نیز ایجاد شود.
شما برای کمک به خود در هنگام افسردگی، بهتر است ارتباطات اجتماعی خود را تقویت کنید. با روابط و معاشرت های قوی و سالم می توانید بیشتر در مقابل افسردگی مقاومت نمایید. اگر احساس ناتوانی و گیر افتادگی می کنید، به صحبت با اعضای خانواده یا دوستان مورد اعتماد خود بپردازید. همچنین اگر این امکان را دارید ارتباطاتی جدید در گروه های پشتیبانی از افراد افسرده برای خود ایجاد نمایید. در بیشتر مواقع یک صحبت ساده با دیگران و گفتن از مشکلات می تواند کمک بسیار بزرگی باشد. این را بدانید که ایجاد ارتباطات بهتر و بهبود روابط فعلی می تواند به شما کمک کند تا انزوای خود را کاهش دهید و در جلوگیری از افسردگی خود گام مهمی بردارید. در فضاهای کاری، ایجاد مرزهایی مشخص در ارتباطات می تواند باعث کاهش استرس شود. اجرای راه های درمان افسردگی نیاز به صرف زمان و تعهد دارد. هیچ درمانی به صورت فوری صورت نمی گیرد و تمامی درمان های افسردگی نیاز به صرف زمان دارند. این درمان ها گاه ممکن است سخت باشند اما باید بدانید که این امری عادی است و باید صبور باشید.

علل افسردگی
تحقیقات علمی انجام گرفته در زمینه ی افسردگی نشان می دهند که ژنتیک تاثیر بسیار زیادی بر شروع افسردگی دارد. البته توجه کنید که سابقه ی خانوادگی تاثیرگذار است اما یک امر قطعی نیست. ممکن است فردی که سابقه ی خانوادگی در این زمینه دارد هیچ گاه دچار افسردگی نشود. گاه نیز مصرف بی رویه از برخی داروها می تواند در بروز افسردگی نقش داشته باشد. برخی داروها مانند قرص خواب می تواند چنین تاثیری بر فرد بگذارد. علل اجتماعی بروز افسردگی بسیار پیچیده است. افراد در زندگی شهری با وجود امکانات به طور مداوم در معرض استرس و تنش می باشند. به عنوان مثال مواردی همچون از دست دادن شغل، جدایی از فردی که به او وابستگی احساسی داریم، سوگ بر اثر حوادث مختلف، طلاق، شکست عاطفی، تغییر محل زندگی، و برخی بیماری ها می توانند برای افراد تنش زا باشند. علاوه بر موارد ذکر شده ، تیپ های شخصیتی وابسته، افراد بدبین و حساس، افراد دچار وسواس و افراد کمال گرا نیز گزینه هایی هستند که به افسردگی دچار می شوند. فرد افسرده یعنی فردی که برای انجام کارها انگیزه ی خود را از دست داده و از فعالیت هایی که قبلا از آنها لذت می برده، دلزده شده است. این افراد ممکن است از جمع دوستان خود که پیش از این ارتباطات خوبی با آنها داشته اند کناره گیری کنند یا در محیط کار یا تحصیل خود انگیزه ی تلاش کردن را از دست بدهند زیرا همه ی تلاش های خود را بیهوده در نظر می گیرند. یک فرد در حالت روانی سالم بی دلیل احساس غمگینی نمی کند؛ اما فرد افسرده به گونه ای است که غمگین است و دیگران آنها را در جمع آرام، کم حرف و بی انرژی تلقی می کنند. البته گاه تیپ شخصیتی فردی آرام و درون گرا است که این دلیل بر افسردگی او نیست؛ اما فرد افسرده کسی است که رفتارش تغییر کرده است، به گونه ای که پیش از این جمع سخنران خوبی بوده است و هیجانات مثبتی نشان می داده اما اکنون این حالات به طور قابل توجهی تغییر کرده است.
روانشناس افسردگی آنلاین برای درمان افسردگی
اگر در فردی هیچ دلیل بیماری برای علائم افسردگی وجود نداشته باشد، روان درمانی می تواند گزینه ی مناسبی برای درمان افسردگی فرد باشد. انواع مختلفی از راه های درمان افسردگی در روان درمانی وجود دارند. سه روش معمول تر آنها که در درمان افسردگی استفاده می شوند عبارتند از درمان رفتار شناختی، درمان میان فردی و درمان روان پویشی. البته در بیشتر موارد برای درمان افسردگی از یک رویکرد ترکیبی استفاده می شود. برخی از انواع درمان ها در این زمینه به افراد تکنیک هایی برای چگونگی تجدید نظر و مقابله با افکار منفی می آموزند و مهارت هایی رفتاری در جهت مبارزه با افسردگی را یاد می دهند. همچنین، این راه های درمان افسردگی می توانند به شما کمک کنند تا ریشه ی افسردگی خود را بشناسید و بفهمید که چرا چنین احساسی دارید و چه چیزی مسبب افسردگی شما است. یکی از مهمترین علائم افسردگی احساس درهم شکستگی و تمرکز بر مشکلات است. روانشناس افسردگی آنلاین به شما کمک می کند تا ببینید چه چیزی در ایجاد افسردگی شما موثر بوده است و چگونه می توانید آن را برطرف نمایید.
گاه افراد افسرده در درون خود احساس می کنند که دیگر هرگز نمی توانند همچون گذشته زندگی کنند. اما این دسته باید بدانند که حتی شدیدترین افسردگی ها نیز قابل درمان هستند. بنابراین برای رهایی از افسردگی و بازگشت به زندگی عادی خود تنها باید برای کمک گرفتن اقدام کنند. درمان های روانشناختی، دارو و تغییرات در سبک زندگی می توانند بیماری افسردگی را درمان کنند. روانشناس افسردگی آنلاین با کمک به شما برای یادگیری راه های درمان افسردگی شما را در این مسیر یاری می کند. راه های درمان افسردگی بسیاری وجود دارند که هر یک در موارد مناسب خود می توانند برای درمان افسردگی به افراد کمک کنند تا بار دیگر احساس شادی و لذت را در زندگی تجربه کنند. اما باید دقت کنید همان طور که افسردگی دو فرد منشا های مختلفی دارند، راه های درمان افسردگی آنها نیز با هم مشابه نیستند. در واقع هیچ درمانی نیست که برای همه ی افسردگی ها مناسب باشد. یک درمان که می تواند برای یک نفر بسیار خوب باشد، ممکن است برای فرد دیگری اصلاه چاره ساز نباشد. بهترین روش درمان افسردگی این است که فرد تا حد امکان درباره ی راه های مختلف درمان افسردگی آگاه شود تا بتواند گزینه ی درمانی مناسب خود را با کمک روانشناس انتخاب نماید.
روانشناس افسردگی آنلاین
گرچه ممکن است تعریف افسردگی بسیار ساده به نظر بیاید اما در واقع این گونه نیست. در منابع مختلف برای تعریف افسردگی و شرح ویژگی های افراد افسرده از نشانه های متفاوتی استفاده شده است. حتی راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی که یک منبع معتبر برای تعریف و تشخیص اختلالات روانی محسوب می شود، در طول زمان، نگاه خود را به افسردگی تغییر داده است. برای رسیدن به یک توضیح و تعریف مختصر از افسردگی و علائم آن، چند جمله ای که در DSM (راهنمای تشخیصی و آماری اختلال های روانی که توسط انجمن روان پزشکی آمریکا (APA) منتشر شده است و در واقع یک راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی است) برای معرفی اختلال افسردگی ذکر شده است مفید می باشد. طبق این تعریف برای اختلالات افسردگی (Depression Disorders)، ویژگی مشترک انواع اختلالات افسردگی این است که فرد از نظر خلقی وضعیتی غمگین را تجربه می کند که در آن احساس تهی بودن یا زودرنجی دارد. در کنار این حالات تغییرات جسمی و ذهنی نیز همراه هستند، به طوری که بر توانایی فرد برای عملکرد متعارف، تاثیر می گذارند. روانشناس افسردگی آنلاین به افراد کمک می کند تا بدون نیاز به مراجعه ی حضوری کمک های لازم را از روانشناس دریافت کنند. در حالات افراد مختلف که دچار افسردگی هستند تفاوت هایی وجود دارد که بیشتر مربوط به زمان و طول مدت این تجربه است. دلایل اصلی و ریشه ی به وجود آمدن این اختلال نیز در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد.
علائم و نشانه های افسردگی
امروزه بسیاری افراد به دنبال این هستند که بدانند علائم و نشانه های افسردگی چه هستند؟ اگر بخواهیم با مهم ترین علائم افسردگی آشنا شویم نیز DSM منبع ارزشمندی است که فهرست دقیقی را در اختیار ما قرار می دهد. با مراجعه به فهرست نشانه های افسردگی شرح داده شده در نسخه ی پنجم DSM می توان به تشخیص و تصمیم گیری درباره ی این که آیا دچار افسردگی هستید یا خیر بپردازید. باید توجه کنیم که افسردگی جدی و حاد، یک اختلال ساده نیست که بسیاری از ما به آن دچار شویم و یا به راحتی آن را به عنوان یک تشخیص برای شرح وضعیت اطرافیان خود به کار بریم. در واقع آنچه در گفتگوی روزمره با عنوان افسردگی به کار می بریم و از آن استفاده می کنیم، بیشتر همان غم و ناراحتی مقطعی است. روانشناس افسردگی آنلاین برای درمان افسردگی واقعی کمک می کند. پس اگر منظورمان از افسردگی اشاره به بیماری افسردگی است، باید به خاطر داشته باشیم که این بیماری، نشانه های بالینی مشخص و متعددی دارد که به سادگی هر انسانی را دچار نمی کند. آیا تمام روان درمان گران ریشه های افسردگی را به یک شکل تعریف می کنند؟ شاید در مورد نشانه های افسردگی یک توافق نسبی وجود داشته باشد اما در مورد ریشه های آن، چنین اتفاق نظری وجود ندارد. زیرا برخی روانشناسان برای جستجوی ریشه های افسردگی افراد، به سراغ رویدادهای دوران کودکی آنها می روند، در حالی که گروه دیگری از آنها، دلیل بروز افسردگی را به خاطر ضعف در مدیریت چالشها، هیجانات و دشواری های زندگی کنونی می دانند.
تفاوت اندوه و افسردگی در چیست؟
بسیاری از ما در زندگی خود یا اطرافیان خود اندوه و غم ناشی از فقدان و از دست دادن را تجربه کرده ایم. به عنوان مثال می توان به غم و اندوهی که در اثر از دست دادن عزیزان مان تجربه می کنیم اشاره کرد. اما آیا این نوع غم و اندوه نیز شکلی از افسردگی است، و یا آیا ممکن است به افسردگی منتهی شود؟ در این باره نیز DSMبه طور شفاف به این سوال پرداخته و بیان می کند که اندوه ناشی از فقدان، کاملا بر روی رویدادی که پیش آمده تمرکز دارد. این در حالی است که افسردگی، نه فقط به گذشته بلکه به آینده نیز مربوط است و باعث می شود که نمای آینده به کلی فاقد شادمانی و لذت باشد. اندوه از دست دادن و فقدان، معمولا با گذشت زمان کاهش پیدا می کند و پس از آن به شکل موج های مقطعی به سراغ ما می آید و در هنگامی که خاطرات عزیزان مان را به یاد می آوریم برایمان تداعی می شود. اما افسردگی حالتی است که پیوسته، یکنواخت و بلندت مدت است و می توان گفت که شدت و ضعف چندانی در آن تجربه نمی شود. البته این نکته را نیز باید در نظر گرفت که گاه فقدان و از دست دادن می تواند به علتی برای شکل گیری افسردگی تبدیل شود. این اتفاق زمانی می افتد که فرد به دلایل دیگر برای افسرده شدن آمادگی و زمینه داشته باشد. یعنی در واقع این اتفاق تنها در حد عاملی به عنوان تیر خلاص یا ضربه ی آخر عمل کند. روانشناس افسردگی آنلاین برای روزهایی است که افراد افسرده توان حضور در جلسات حضوری را ندارند.
اختلال افسردگی عمده
در تشخیص اختلال افسردگی عمده باید طول مدت دوره حداقل دو هفته باشد. فرد باید حداقل یکی از ملاک های خلق افسرده یا از دست دادن علاقه را داشته باشد. خلق افسرده شامل غم و نومیدی و احساس خلا است. خلق افسرده در کودکان نیز ممکن است به شکل زودرنجی و تحریک پذیری مشاهده شود. چاقی یا لاغری بیش از حد نیز می تواند یکی از علایم باشد. در لاغری یا چاقی بیش از حد فرد باید در عرض یک ماه بیشتر از ۵ درصد وزن خود را از دست بدهد یا به وزنش اضافه شود. میزان شیوع افسردگی در سنین مختلف بسیار متفاوت است. شیوع افسردگی در افراد ۱۸ -۲۹ سال (جوان) سه برابر افراد ۶۰ سال و بالاتر (سالمندان) است. در مورد افسردگی در نوجوانی، باید گفت که تعداد زنان بیشتر از مردان است. افسردگی بیماری ای است که هم جسم و هم روان فرد را درگیر می کند. علائم جسمی بر اشتها، خواب، وزن، میزان انرژی و میل جنسی فرد تاثیر می گذارد. علائم روانی نیز بسیارمتنوع هستند و شامل طیف گسترده ای ازمشکلات فکری و روانی می شوند. مثلا گروهی شایع از این علایم می تواند احساس پوچی، بیهودگی، سرزنش نمودن خود و احساس گناه کاربودن بی دلیل باشد. استفاده از روانشناس افسردگی آنلاین یکی از راه هایی است که امروزه می توان با استفاده از اینترنت و ابزارهای ارتباط جدید برای حل این مشکلات به کار گرفت.
روانشناس افسردگی آنلاین
غمگین بودن طولانی مدت، بیعلاقه شدن به اموری که پیش از این دوستشان داشته ایم، از دست دادن تمرکز، خستگی بیش از حد و حالتهایی از این دست، از نشانه های افسردگی هستند. با روانشناس افسردگی آنلاین می توان برای درمان این بیماری اقدام نمود. در بیماری افسردگی احساسات و افکار و رفتار ما را عوض می شوند. افسردگی گاه ممکن است با مشکلات هیجانی و جسمی همراه باشد. نکته ی قابل توجه این است که اختلال افسردگی یک ضعف نیست که با چند روز مراقبت برطرف شود؛ بلکه پیگیری و درمان طولانی مدت و مراقبت مداوم نیاز دارد. اما نباید نگران بود زیرا همه ی ما توان این را داریم که افسردگی را شکست دهیم. مهم این است که هر چه زودتر برای درمان افسردگی اقدام کنیم بهتر می توانیم آن را درمان کنیم. و در زمان سریعتری به زندگی عادی خود بر می گردیم. اولین قدم برای درمان افسردگی و جلوگیری از افسردگی شدید، شناخت علائم افسردگی است. اینکه از کجا بفهمیم به افسردگی دچار شده ایم نیاز به مطالعه و آگاهی یافتن در این باره دارد. زیرا آگاهی یافتن و آشنایی با علائم افسردگی به تشخیص به موقع افسردگی در ما کمک زیادی می کند. همان طور که پیش از این گفتیم یکی از مهم ترین نشانههای افسردگی احساس غم، پوچی و ناامیدی است. کسانی که از مسائل پیش پا افتاده و کوچک دچار رنجش می شوند و با بیعلاقه گی و بی میلی به کارهایی می پردازند که در گذشته برایشان جالب بوده است دچار افسردگی هستند. روانشناس افسردگی آنلاین می تواند به افراد کمک کند تا با مشکل خود درست برخورد کنند.
چرا افسرده می شویم؟
افسردگی ممکن است در هر شرایط از زندگی اتفاق بیفتد و همه ی ما ممکن است در هر شرایطی افسرده شویم. در ادامه ی بررسی عوامل افسردگی می توانیم به تغییر مواد شیمیایی در مغز اشاره کنیم. مواد خاصی در مغز روی خلق و خوی انسان تاثیر می گذارند. در نتیجه برهم خوردن تعادل این مواد شیمیایی در مغز می تواند از عمده ترین دلایل افسردگی باشد. یک عامل دیگر ژنتیک است و افسردگی می تواند ارثی باشد. کسانی که اعتماد به نفس پایینی دارند و یا با نحوه ی مهار و مدیریت استرس آشنایی ندارند، و یا افرادی که دچار بدبینی هستند بیشتر در معرض افسردگی می باشند. احتمال ابتلا به افسردگی در کسانی بیشتر است که در معرض خشونت، تبعیض، سوءاستفاده یا فقر هستند. اما وقوع افسردگی در هر سن و با هر علتی که باشد، قابل درمان است. روانشناس افسردگی آنلاین می توانند خدمات آنلاین روانشناسی در این زمینه ارائه دهد. ممکن است که ما خود متوجه نشویم که چگونه دچار افسردگی شده ایم. زيرا این حالت به تدريج در ما ايجاد می شود. گاهی برای درمان افسردگی و ورود به یک پروسه ی روان درمانی لازم است ديگران در کنار ما باشند و به ما کمک کنند. باید بدانید که کمک خواستن نشانه ی ضعف نيست. ممكن است تلاش كنيم برای غلبه برافسردگی خود به شدت كار و فعالیت كنيم. گاه نشانه های جسمی در افسردگی بسیار هستند اما ما معمولا به دردهای فيزيكی و جسمی، سردردهای مداوم يا بی خوابی توجه نمی كنيم. در حالی که گاهی اوقات اين نشانه های فيزيكی خود علامت اوليه ی افسردگی هستند.
چگونه افسردگی را درمان نماییم؟
حس افسردگی پس از یک رويداد ناراحت کننده همانند سوگواری، طلاق و یا از دست دادن شغل، طبيعی به نظر می رسد. ممكن است تا مدتی بعد از آن نیز – چند هفته يا چند ماه بعد – به فكر كردن و حرف زدن درباره ی آن رويداد ناراحت کننده بپردازيم. وقتی پس از مدتی این رویداد را بپذیریم، به تدریج سعی می کنیم با آن کنار بیاییم. اما در این بین عده ای از افراد نمی توانند با مشکلات خود کنار آمده و دچار افسردگی می شوند. در دنیای روانپزشکی، افسردگی به عنوان قابل درمان ترین اختلال شناخته می شود. روانشناس افسردگی آنلاین بسته به این که علت افسردگی چیست از شیوه های درمانی مختلفی برای درمان استفاده می کند. تشخیص و انتخاب نوع درمان افسردگی به عهده ی افراد نیست و متخصصین فعال در این حوزه آن را انجام می دهند. اختلال خواب به معنای کم خوابی یا زیاد خوابیدن یکی از علایم شایع در افسردگی است. احساس خستگی یا کمبود انرژی حتی بدون انجام هیچ کاری حالتی است که برای یک فرد افسرده اتفاق می افتد. حالت دیگر تغییرات شدید در اشتها و وزن فرد افسرده است. حالت اضطراب و بی قراری، عذاب وجدان یا احساس گناه، کم شدن قدرت حل مساله و تصمیم گیری و در نهایت فکر کردن به مرگ و خودکشی از حالاتی است که افراد افسرده با آن مواجه هستند. دردهای جسمی بدون دلیل نیز در این افراد مشاهده می شود.
درمان افسردگی به کمک دارو و درمان به روش غیر دارویی
درمان افسردگی به کمک دارو یکی از شیوه های درمان می باشد. روانشناس افسردگی آنلاین می تواند تشخیص دهد که بر هم خوردن تعادل مواد شیمیایی در مغز باعث افسردگی شده و یا دلایل دیگر وجود دارد. اگر مساله این باشد برگرداندن غلظت این مواد شیمیایی به حد طبیعی، افسردگی را از بین می برد. این تعادل با مصرف قرص های ضد افسردگی ایجاد می شود. قرص های ضد افسردگی بر خلاف باور رایج عمومی، مسکن، خواب آور، تحریک کننده یا اعتیاد آور نیستند. یک تا دو هفته بعد از مصرف داروهای ضد افسردگی، تاثیر آنها در بهبودی شروع می شود. تأثیر کامل این قرص ها از ماه دوم یا سوم دیده می شود. چنانچه افسردگی بعد از این دوره به طور کامل درمان نشود، پزشک داروهای بیشتری تجویز می کند یا دوز دارو را تغییر می دهد. بعد از درمان افسردگی به خصوص افسردگی شدید، متخصص از فرد افسرده می خواهد که قرص ها را تا شش ماه یا بیشتر ادامه دهد. گاه به خاطر بالا بودن احتمال عود افسردگی و برای پیشگیری از آن، ممکن است درمان تا مدت ها ادامه پیدا کند. روانپزشکان برای درمان افسردگی می توانند از شیوه های غیر دارویی نیز استفاده کنند. به عنوان مثال روانپزشک ممکن است از روش های روان درمانی، تحریک الکتریکی یا مغناطیسی و شیوه های دیگر برای درمان افسردگی کمک بگیرد.