اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم | درمان اعصاب خوردی
شاید تا به حال با افرادی مواجه شده باشین که مدام می گن: حوصله و اعصاب ندارم ،اعصابم خورده ، اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم برای درمان اعصاب خوردی ؟ کسانی که ادعا می کنن با کوچیکترین حرف وحرکتی عصبی میشن و نمی دونن باید چیکار کنن. نشانه های ضعف اعصاب رو هرگز نباید نادیده گرفت. اعصاب ضعیف باعث استرس مزمن می شه و ایت مسئله دامنه ی توجه و توانایی تمرکز رو در ما از بین می بره. به دلیل استرس هورمونی به نام کورتیزول حافظه ی فرد رو تحت تاثیر قرار می ده. همین هورمون باعث ایجاد اختلال در دقت و تمرکز بر روی مسائل می شه. ضعف اعصاب و استرس عصبی می تونه با ضربان نا منظم قلب همراه باشه. در چنین مواقعی ضربان شدید قلب تون رو احساس خواهید کرد و همچنین نفس کشیدن تو این حالات عصبی سخت و دشوار می شه. در صورت بروز این حالت و برای حل این مشکل باید نفس عمیق بکشین و یا اینکه دم و بازدم رو طولانی تر کنین. چون این کار باعث باز شدن قفسه سینه شده و ضربان قلب رو بهتر می کنه.

حوصله و اعصاب ندارم
برای کسی که می گه اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم درمان اعصاب خوردی بود. وقتی اعصابم خورده باید با علایم ضعف اعصاب و عوارض جسمی و روحی آن آشنا بشم. خستگی روحی و روانی خودشو به شکل هجوم خاطرات ناخوشایند، اشکال در تمرکز و عدم توانایی در تفکر نشون می ده. احساسات جسمی هم شامل احساسات ناخوشایندی مثل سرگیجه، سردردهای تنشی و احساس بی ثباتی عمومی هستن. عوارض دیگه ای هم ممکنه دیده بشه مثل بی خوابی و یا پرخوابی. گاهی هم تشخیص ضعف اعصاب دشواره چون که خیلی از علایم و نشانه های ضعف اعصاب با اختلالاتی مثل اضطراب، افسردگی و اختلالات شبه جسمی هم پوشانی داره. ضعف اعصاب اغلب تو نوجوانی یا میانسالی بروز پیدا می کنه. اختلال ضعف اعصاب در صورت درمان نشدن، معمولا به صورت مزمن در اومده و بیمار ممکنه دچار مشکلات جدی بشه. از جمله عوارض ضعف اعصاب اینه که فرد مبتلا ممکنه در دوران کودکی مشکلاتی در کارکرد تحصیلی مثل نمرات پایین و یا مدرسه گریزی رو تجربه کنه. به علاوه در بزرگسالی در عملکرد شغلی دچار مشکل می شه و یا ممکنه کار کردن به کل برای بیمار غیرممکن بشه. به همین ترتیب در روابط اجتماعی، زناشویی و بین فردی هم دچار مشکل خواهد شد.
اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم ، درمان اعصاب خوردی
اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم ، حوصله و اعصاب ندارم و اعصابم داغونه. برای درمان اعصاب خوردی باید به دنبال روش های رفع بی حوصلگی افرادی بود که اعصاب شون ضعیف شده. گاهی فرد ابراز می کنه که حال و حوصله ی هیچ کس حتی خودم رو ندارم و دلم می خواد به جایی برم که هیچ کس نباشه تا مدتی تنها باشم. کسانی که به ضعف اعصاب دچار هستن فکر می کنن که دیگران اصلا مراعات حال اونا رو نمی کنن و در نتیجه با کوچک ترین چیزی به هم می ریزن. آنها احساس می کنن که اعصابشون ضعیف شده و خیلی زود عصبانی می شن و از کوره در میرن. اینها مواردی هستن که جزو شکایت های رایج مراجعه کنندگان با مشکل ضعف اعصاب و بی حوصلگیه. این افراد از نظر روانشناختی، حالاتی از جمله تکانش گری، تحریک پذیری خلقی، نوسانات خلقی و افسردگی رو تجربه می کنن. برای درمان آنها از روان درمانی و تجویز دارو استفاده می شه. البته تجویز دارو فقط در صورتی علایم رو کاهش می ده که به طور همزمان با مداخله ی روان درمانی همراه باشه. در این درمان بیمار باید استرس های زندگی و روش کنار آمدن با آنها را بشناسه. نکته اینجاست که معمولا این بیماران به خود درمانی و استفاده نابه جا از دارو تمایل دارن. اما این خیلی مهمه که انتخاب داروی مناسب و دستور استفاده از اون حتما زیر نظر روانپزشک باشه.
از نظر روانشناسی چه باید کرد؟
اگر شما هم علایمی که گفته شد رو تجربه می کنید و فکر می کنید که اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم ، حوصله و اعصاب ندارم و یا اعصابم خورده و به دنبال درمان اعصاب خوردی هستین شاید باید به طور جدی با اینکه اعصاب تان ضعیف شده مواجه بشین. گاه آدم ها مثل گذشته دیگه حال و حوصله ی روبه رو شدن با بقیه، مشکلات، مسایل و حتی اتفاقات روزمره رو ندارن و ممکنه به این دلیل باشه که در معرض ابتلا به افسردگی هستن و یا در کنترل خشم خود ناتوان شدن. این علایم بیشتر شروع یک افسردگی پنهان رو اعلام می کنه و در افراد باعث می شه کنترل هیجاناتی مثل خشم با دشواری مواجه بشه. افسردگی و ضعف اعصاب یکی از شایع ترین و در عین حال خطرناک ترین مسایل روانیه که باید با مراجعه ی زودهنگام به مشاور یا روانشناس خیلی سریع به کنترل و درمان اونها پرداخت. پس بهتره هر چه سریع تر به یک مشاور متخصص مراجعه کنین تا وضعیت روانی تون مورد بررسی قرار بگیره.
اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم
عصبانیت شرایطیه که با علائم اضطراب، استرس، تحریک پذیری و بالا رفتن سرعت ضربان قلب همراه می شه. پس کسی که می گه اعصابم خورده و اعصابم ضعیفه در واقع با این مشکلات دست و پنجه نرم می کنه و از اونها رنج می بره. در نتیجه باید به دنبال کمک باشه. کسی که دائم شکایت می کنه که اعصابم داغونه باید از بعضی نکته های پیشگیرانه استفاده کنه. مثلا سیگار رو ترک کنه و به اندازه ی کافی استراحت داشته باشه. درمان و کنترل بیماری هایی که فرد از قبل داشته هم نکته ی بسیار مهمیه و در این زمینه باید سعی کرد تا از مصرف خودسر داروها اجتناب کرد. برای فردی که می گه خیلی بی حوصله و بی اعصابم توصیه می شه که مصرف زیاد مایعات و آب داشته باشه و از مصرف مواد مخدر و الکل پرهیز کنه. به این ترتیب می تونه تمرکز و توانایی خودشو بالا ببره. اعصابم خرابه چیکار کنم ؟ گاهی اوقات ضعف عصبی باعث می شه که در سلامت جسمی و روانی فرد اختلالاتی حاصل بشه، و برای جلوگیری از این عوارض و اختلالات باید بلافاصله درمان شروع بشه. بهتره بدونین که ضعف اعصاب مادر تمام بیماریها است؛ طوری که اگر فردی دچار ضعف اعصاب عمومی بشه، عملکرد کلی اندام ها مختل شده و به گاهی افراد دچار ضعف اعصاب دچار فلج موقت اعضا می شن و این شرایط می تونه دائمی یا موقت باشه. ضعف اعصاب می تونه به علت فرسوده شدن عصب باشه و خود این مسئله ناشی از خالی شدن مواد غذایی در داخل سلول های عصبیه. ضعف اعصاب به طور کلی به دو شکل در افراد خودشو نشون می ده. در یک نوع، فرد احساس می کنه که توان انجام وظایف روزانه و یا انجام فعالیت های شغلی اش کم شده و در یک نوع دیگه، فرد مبتلا حتی در کوچک ترین فعالیت ها احساس می کنه که جسمش ناتوان شده و احساس درد در عضلات داره. استفاده از بعضی مواد غذایی و گیاهان دارویی و دمنوش ها در این زمینه موثر هستن و افراد می تنن با استفاده از اونها به خودشون کمک کنن. به عنوان مثال برخی از این گیاهان می تونه به بهبود کیفیت خواب در فرد منجر بشه. یک خواب خوب و در کل داشتن استراحت کافی گاه خودش موثرترین داروهاست. مثلا عسل ماده غذایی شناخته شده ایه که مقاومت و توانمندی بدن رو در برابر استرس بالا می بره و کم خوابی رو هم برطرف می کند و علائم سردرد و عصبانیت رو هم کاهش میده.